Ny fertilitetsmonitor øker sjansene for graviditet

Drømmer du om familie? Da kan den prisbelønte Eveline smart fertilitetssystem test hjelpe deg. Vinneren av Best Babytech Awards 2018 gjør deg klokere på eggløsning og sørger for at du aldri går glipp av en fruktbar dag igjen.

Dropp engangstester og bygg opp en fertilitetsprofil

Alle kvinner er forskjellige, og vi har forskjellige forutsetninger for å bli gravid. Det er også forskjellig når vi har størst sjanser for å bli gravid – det avhenger blant annet av vår alder og menstruasjonssyklus. Hvis du har hatt problemer med å bli gravid eller drømmer om å bli det snart, kan det være lurt å kaste tommelfingerregler og engangsforsøk ut av vinduet og investere i den nye Eveline-eggløsningstesten. Eveline eggløsningstest bruker resultatene fra din tidligere eggløsningstest for å forutsi når du er mest fruktbar neste gang.

Det får du når du kjøper en Eveline smart fertilitetssystem

Når du bestiller Eveline smart fertilitetssystem , får du tre forskjellige deler som skal være med på å bygge opp din fertilitetsprofil og informere deg om når du har eggløsning neste gang:

  1. 10 eggløsningstester som ligner de engangstestene du med stor sannsynlighet har tatt tidligere. Testene er til engangsbruk, men er du gått tom kan du bestille nye uten å kjøpe hele pakken.
  2. Adgang til Eveline smart fertilitetssystem app. I den appen som følger med testen, blir alle data om din fertilitetskalender eller fertilitetsprofil satt i system og samlet i en fertilitetskalender. Her kan du gå inn og se når du har eggløsning neste gang. Du får også et varsel når du er aller mest fertil. Appen er med andre ord din garanti for å aldri gå glipp av en fertil dag igjen.
  3. Holder som passer til alle smarttelefoner. Med testen følger en holder til din smarttelefon som registrerer dine testresultater i en app.

Slik bruker du testen

Det kan høres komplisert med den nye testen, men i virkeligheten krever det ikke større innsats enn når du tar en enkelt eggløsningstest for en enkelt bruk. Du tar Eveline eggløsningstest på samme måte og fester den til holderen, som leser resultatet og registrerer det i appen. Testen er derfor meget enkel å bruke – og gir et mer nøyaktig resultat som kan gjøre deg klok på din egen fruktbarhet og spesielt øke sjansene for å bli gravid.

» Les mere om Eveline og kjøp den online her