Leveringstid

Leveringstid

2-7 hverdager*

Hvis du betaler med bankort eller på faktura og bestiller før kl. 14.00 på hverdager, så sendes ordren din normalt fra oss samme dag. Hvis du bestiller etter kl. 14.00 så sendes ordren neste hverdag. Bestillinger som mottas lørdager, søndager og helligdager sendes nestkommende hverdag.

Har du valgt alternativet forskuddsinnbetaling (der du overfører beløpet til kontoen vår – informasjonen ser du i ordrebekreftelsen din), så sendes ordren samme dag som betalingen registreres, eller evt. nestfølgende hverdag. Det tar normalt 1-2 virkedager før vi kan registrere en forskuddsinnbetaling.

Vi sender fra vårt lager i Sverige, og leveringstiden er normalt 2-4*  hverdager.  Levering skjer normalt med Bring/Posten Norge som leverer til postkassen din. Dersom det ikke er mulig av en eller annen årsak, så vil forsendelsen bli videresendt,  og du får beskjed om å hente i butikk. Enkelte steder i Norge har ikke levering av post alle dager i uken – dette medfører typisk lenger leveringstid.

Hvis du ikke har mottatt din forsendelse når det har gått 9 hverdager etter avsendelsedatoen, ber vi  at du hurtigst mulig tar kontakt med vår kundeservice. Bemerk vennligst at pakking av en ordre kan skje også i weekend/helligdager, men at forsendelsen først blir videresendt nestkommende hverdag.

Bestiller du for 250 kr og over så sendes ordren fraktfritt.

 

* Leveringstiden avhenger liltt av hvor du bor i landet og kan for enkelte steder ta opptil 7 hverdager.

Levering i postkassen
Diskret levering

5 stjerner på Trustpilot