Graviditetstest

Babyplan selger flere typer graviditetstester, bl.a. såkalte “tidlige graviditetstester”, som kan påvise en graviditet opptil 5 dager før forventet tidspunkt for menstruasjon. Babyplan er derfor et revolusjonerende merke på det nordiske markedet, da Babyplans tidlige graviditetstester kan teste for graviditet tidligere enn vanlige graviditetstester.

Babyplan tilbyr i tillegg til tidlige graviditetstester også vanlige graviditetstester, samt digitale graviditetstester. Du kan velge en pakke med bare graviditetstester, eller kjøpe dem som en del av et testsett, der du også får med med Babyplan eggløsningstest og folsyre med på kjøpet til en lavere pris.

Hvilken testtype skal jeg velge?

Babyplan selger fem forskjellige typer graviditetstester. Babyplans Graviditetstest og Babyplans Tidlig Graviditetstest kan begge være utformet enten som en strimmel eller som en stav.

Uansett hvilken testtype du velger, får du med en graviditetstest fra Babyplan raskt svar på om du er gravid.

Hvordan bruker jeg en graviditetstest fra Babyplan?

Hvordan graviditetstesten skal brukes, avhenger av om du velger en graviditetstest utformet som en stav eller strimmel.
En graviditetstest-strimmel fra Babyplan virker ved at du først samler opp litt urin i et beger. Deretter skal teststrimmelen simpelthen dyppes direkte ned i urinen. En teststrimmel fra Babyplan er den testtypen som gir deg det raskeste resultatet. Allerede etter omtrent 60 sekunder vil resultatet vises på graviditetsteststrimmelen.

Med en graviditetstest-stav fra Babyplan er selve teststrimmelen innkapslet i et plasthylster, så du kan tisse direkte på graviditetstesten. Med denne typen graviditetstest er det derfor ikke nødvendig å samle opp urinen først. Derfor er en graviditetstest-stav fra Babyplan spesielt hygienisk og brukervennlig.

Hvordan virker en graviditetstest?

Babyplans Graviditetstester, Digital Graviditetstester og Tidlige Graviditetstester fungerer alle ved å måle om det finnes et graviditetshormon i urinen din. Graviditetshormonet utskilles allerede ganske få dager etter kvinnens egg er blitt befruktet med mannens sæd. Alle Babyplans graviditetstester er hjemmetester, og de kan derfor tas hjemme i trygge rammer, og gir deg svar i løpet av svært få minutter.