FAQ

Ofte stilte spørsmål

Bruksanvsiningen min har blitt borte – hva gjør jeg?

Du kan finne og laste ned alle våre instruksjoner her. Gå til Babyplan bruksanvisninger

Du kan også se en instruksjonsvideo om hvordan du utfører våre graviditetstester og eggløsningstester .

Se video her:

Video: Babyplan Tidlig Graviditetstest – Strimmel
Video: Babyplan Tidlig Graviditetstest – Stav
Video: Babyplan Eggløsningstest – Strimmel
Video: Babyplan Eggløsningstest – Stav

Hvordan sendes testene, da jeg ikke ønsker at postbudet skal vite hva konvolutten inneholder?

Bestillingen sendes alltid diskret i hvite, solide boblekonvolutter med BPL Diagnostics AS som avsender. Dermed avsløres ikke innholdet.

Levering i postkassen
Diskret levering som passer i postkassen din.

Jeg fikk ingen kontrollstrek frem da jeg brukte en Babyplan test – er testen så defekt?

Kontrollstreken har til formål at vise brukeren om testen har fått tilstrekkelig med urin og dermed at testen er utført korrekt. Vises ingen kontrollstrek så er det høyst sannsynlig fordi testen har fått for lite urin. Bayplan testen skal som minimum være i kontakt med urinen i 3 sekunder, så det kan oppsuges nok urin til at testen kan gjennomføres. Testen skal senkes ned til maks streken i urinen.

babyplan eggløsningstest positiv
Positiv Babyplan eggløsningstest strimmel

Positiv Babyplan graviditetstest
Positiv Babyplan Tidlig Graviditetstest strimmel

Hvem står bak Babyplan.no?

Babyplan.no eies av BPL Diagnostics AS. Firmet har vært i bransjen i flere år, og har tillatelse fra Legemiddelstyrelsen til å selge håndkjøpsmedisin via Internettet. Den daglige kundeservice varetas av Ane og Michael som alle har et godt produktkjennskap til in vitro-diagnostik tester, under den innviklede lovgivning som gjelder for disse produkter.

Les mer om oss her

Jeg er blitt gravid, og har likevel ikke bruk for testene – hvordan skal jeg returnere dem?

Send dem venligst tilbake til vår adresse i samme konvolutt du mottok testene i. Husk å vedlegge faktura eller en kopi, og kontonr. så får du pengene i retur hurtigst mulig.

Les mer om retur her

Det er veldig kaldt udenfor – ca. minus 10 grader – og testene mine har ligget i postkassen i 8 timer – kan de brukes likevel?

Svaret er ja!

En av forutsetningene for at kundene våre kan motta og bruke våre graviditets- og eggløsningstester hele året er at de ikke påvirkes/ødelegges av f.eks. kulde under frakt og levering. Vi mottar bestillinger fra kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvor det normalt kan bli veldig kaldt om vinteren, så naturligvis må testene kunne tåle en viss tid i relativt kalde omgivelser.

Produsentene har derfor gjennomført undersøkelser der testene oppbevares i minusgrader for å bekrefte stabilieten. Resulatetene av disse undersøkelsene viser utvetydig at både graviditetstester og eggløsningstester uten problemer kan tåle temperaturer på opptil 20 minusgrader i en periode på opptil 35 dager, uten av hverken kvalitet eller funksjon påvirkes.

Du kan dermed føle deg helt trygg, selv om graviditets- og eggløsningstesten du har kjøpt hos oss har ligget en stund i postkassen din på vinterstid.

Det eneste du må huske på når du har hentet testen din i postkassen er å oppbevare testen i romtemperatur i 30 minutter til 1 time før du bruker den. Det anbefales også å oppbevare testen i romtemperatur, på et tørt og trygt sted om du skal oppbevare dine ubrukte tester en stund til før du bruker dem.

Hvad betyr det at testene er FDA godkjent?

FDA er en forkortelse for den amerikanske legemiddelstyrelse (Food and Drug Administration). FDA stiller noen av verdens strengeste krav til kvalitet og sikkerhet, og for å kunne selge tester i USA skal de på forhånd være godkjent. Våre Wondfo tester har denne godkjennelsen fra FDA.

 

Har du spørsmål?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål.

E-mail: info @ babyplan.no