Fortrolighet og diskresjon

Det er trygt å handle hos Babyplan.no

Diskret levering

Diskret levering
Våre produkter sendes ut i diskret hvit konvolutt, slik at innholdet i pakken ikke avsløres.

Alle bestillinger sendes diskret i en hvit boblekonvolutt med firmanavnet “BPL Diagnostics AS” som avsender.

Sikkert å betale med bankkort

Hos Babyplan.no kan du betale via Internet. Vi er derfor naturligvis opptatt av sikkerheten. Kortopplysningene blir sendt til e-Pay. All kommunikasjon mellom deg og e-Pay er kryptert, så ingen kan “snappe” opp den informasjon du taster inn. Sikkerheten er derfor på samme sikre nivå som når du tar ut penger i en minibank.

ePay er selvfølgelig certificeret etter PCI-standarden, som krever at fler enn 200 sikkerhetspunkter overholdes.

Payment Card Industry Data Security Standard – i daglig tale kallet PCI-standarden – ble til i 2005 på initiativ av VISA og MasterCard. Målet var å heve sikkerhetsnivået for kortbetalinger på nettet, og skape felles sikkerhetskrav for hele betalingskortindustrien.

Dine personopplysninger

For å levere varene trenger vi navnet og postadressen din. Din ordrebekreftelse sendes ut via e-mail, og derfor skal vi også ha din e-mail-adresse. Telefonnummer bruker vi til å komme i kontakt med deg hvis vi har behov for å gi deg en viktig beskjed. F.eks. hvis din e-mail adresse ikke virker.

Personopplysninger oppbevares i vårt kundekartotek, som kun våre medarbeidere har tilgang til. Opplysningene videregis aldri til en tredjepart. Med mindre du ikke ønsker det, bruker vi opplysningene i vår markedsføring overfor deg, men kun i begrenset omfang. Du kan når som helst bli slettet fra vår markedsføring hvis du gir oss beskjed pr. telefon eller e-mail eller framelde dig i mailen.

» Les vår personvernpolicy her