Eggløsningstest

Babyplans eggløsningstester, uansett testtype, er brukervennlige og lette å anvende. Babyplans eggløsningstester er alle spesielt velegnede til hjemmebruk, men er fortsatt av samme høye kvalitet som de eggløsningstestene du kan få tatt hos egen lege, gynekolog eller de du kan kjøpe på apoteket. Babyplans eggløsningstests tas ved at du enten dypper teststrimlen eller teststaven i et beger med din oppsamlede urin, eller holder disse direkte under urinstrålen. Deretter vil du innen kun få minutter kunne se resultatet.

Hvordan vet jeg om jeg har eggløsning?

Når du forsøker å bli gravid er det viktig å vite når i måneden du er mest fruktbar. Som kvinne er du nemlig kun fruktbar i relativt få antall dager av din menstruasjonssyklus. 24-36 timer før en kvinne har eggløsning, øker konsentrasjonen av hormonet LH (Luteinizing Hormone), som kan måles i urinen. Det er konsentrasjonen av dette hormonet som man måler med en eggløsningstest. Kvinner har størst sjanse for å bli gravide på nettopp den dagen i syklusen deres eggløsningen finner sted, eller dagen før. Med en eggløsningstest fra Babyplan kan du derfor måle LH-nivået i urinen og på den måten finne ut når du har størst sjanse for å bli gravid.

Hvilken eggløsningstest skal jeg velge?

Uansett hvilken av Babyplans eggløsningstester du velger, kan du stole på at kvaliteten og sikkerheten er den samme. Det er derfor kun et spørsmål om preferanse: Foretrekker du en eggløsningstest utformet som en strimmel eller en stav. Alle Babyplans eggløsningstester har en følsomhet på 25mlU/ml og har derfor også en nøyaktighet på over 99 %.