Handelsbetingelser

Følgende vilkår gjelder når du handler på Babyplan.no

Vi tilbyr GRATIS levering til adresser i Norge ved kjøp på 250,00 kr. eller mer, mens det koster 39,00 kr. i frakt hvis bestillingen er under dette beløp. Alle bestillinger sendes fra vårt eget lager i Sverige, og leveringstiden er normalt 2-7 hverdager.

Alle bestillinger sendes med BPL Diagnostics AS som avsender, og betaler du med bankkort vil det stå BPL Diagnostics AS på kontoutskriften. Prisene på Babyplan.no er oppgitt i norske kroner, og merverdiavgift (mva) er alltid inkludert.

Betalingsmåter

Hos Babyplan.no kan du betale med følgende løsninger:

Bankkort – VISA/MasterCard/Eurocard (uten gebyr)
Vipps (uten gebyr)
Faktura (uten gebyr)
– Ditt kort blir belastet når varene sendes.

Bankoverførsel
Kontonummeret vårt hos Danske Bank i Norge er: 8601 8876 622

Betaling på faktura – kun for kunder med adresse i Norge.
Når du velger å få varene dine tilsendt med en faktura, så skal den betales innenfor 14 dager etter at bestillingen er sendt fra oss. Hvis du velger å betale på faktura, så skal ordren sendes til din adresse som er registrert hos Posten Norge. Du skal inntaste ditt personnummer så en kredittvurdering kan gjennomføres. Vi gjemmer ikke ditt personnummer.

Ordrebekreftelse

Ved bestilling vil du motta en ordrebekreftelse automatisk pr. e-mail. Kontakt oss hvis du ikke mottar denne.

Personopplysninger

Vi har bruk for personopplysninger for å kunne sende varen til deg. Disse opplysninger videregis aldri til en tredjepart.

Besøk på Babyplan.no registreres som anonyme. Det brukes cookies og script på siden, men disse måler ingen personlige opplysninger – kun data i forbindelse med adferd.

Retur og angrerett

Du har 21 dagers full returrett, som starter den dagen du har mottatt varene. Du kan kun benytte deg av angreretten, hvis varene leveres tilbake i samme stand og mengde.

Legg ved en beskjed med ordrenummer og navnet ditt ved retur. Har du betalt med overførsel ber vi deg vedlegge kontonummer, så vi kan overføre pengene tilbake til deg. Har du betalt med bankkort får du pengene tilbake automatisk.

Ved retur skal følgende adresse benyttes:

Returservice BPL Diagnostics AS
Andersrudveien 1
1914 Ytre Enebakk
Norge

Ta gjerne kontakt med oss i forveien, hvis du har spørsmål vedrørende retur og angrerett.

Reklamasjon

Du har 2 års reklamasjonsrett på alle produkter i følge den norske kjøpsloven. Før du benytter deg av reklamasjonsretten skal du kontakte oss. På den måte kan vi vurdere om det er nok at du sender et bilde av den produktet og mangelen, eller om varen skal sendes i retur.

Tvister

Ved eventuelle tvister vil partene forsøke å løse dem i minnelighet, og ellers etter norsk rett og domstol.

Øvrig informasjon

Informasjon du finner på denne hjemmesiden skal aldri likestilles eller erstattes med profesjonell behandling/rådgivning fra kompetent helsepersonell. Det tas også forbehold om feilaktige priser eller utsolgte produkter.

Firmainformasjon

Handel på denne hjemmeside foregår mellom deg som kunde og:

BPL Diagnostics AS,
Andersrudveien 1
1914 Ytre Enebakk
Norge

Org.nr. 898 686 272 MVA

Tlf: 21 07 50 40 (mandag til fredag fra 9.00 – 15.00)