Handelsbetingelser

Følgende vilkår gjelder når du handler på Babyplan.no

Når du bestiller fra nettsiden vår tilbyr vi GRATIS levering til adresser i Norge ved kjøp på 250,00 kr. eller mer, mens det koster 39,00 kr. i frakt hvis bestillingen er under dette beløp. Alle bestillinger sendes fra vårt eget lager i Sverige, og leveringstiden er normalt 2-5 hverdager.

Alle bestillinger sendes med BPL Diagnostics AS som avsender, og betaler du med bankkort vil det stå BPL Diagnostics AS på kontoutskriften. Prisene på Babyplan.no er oppgitt i norske kroner, og merverdiavgift (mva) er alltid inkludert.

Betalingsmåter

Hos Babyplan.no kan du betale med følgende løsninger:

  • Bankkort – VISA/MasterCard/Eurocard
  • Vipps! – Ditt kort blir belastet når varene sendes.
  • Bankoverførsel. Kontonummeret vårt hos Danske Bank i Norge er: 8601 8876 622. Ordren sendes fra oss samme dag som vi registrerer din betaling – det tar normalt 2 virkedager.
  • Faktura via Walley – kun for privatpersoner med adresse i Norge.
    Når du velger å få varene dine tilsendt mot faktura, så blir den sendt fra Walley til den i ordren opplyste e-postadressen, og skal betales innenfor 14 dager etter at bestillingen er sendt fra oss. Hvis du velger å betale på faktura, så skal ordren sendes til din adresse som er registrert hos Posten Norge. Du skal inntaste ditt personnummer så en kredittvurdering kan gjennomføres. Vi gjemmer ikke ditt personnummer. Det er alltid lurt å betale fakturaen i tide, for å unngå purring/inkassovarsel – betalingen kan alltid tilbakebetales ved en evt. retur av ordren.

         Viktig! Når du velger faktura som betalingsmåte, ansvarer du selv for å se til at du mottar fakturaen. Hvis du ikke har fått den til din e-post (og du har sjekket                       spam), så bør du omgående ta kontakt med Walley:

https://www.walley.no/kundeservice                       Tfn. 21 89 63 20 Man–Fre 08 – 17                                           e-post: hello@walley.no

  • Faktura for bedrift.

Ta vennligst kontakt med oss via e-post (info@testsmart.no)  hvis du ønsker å bestille til bedrift mot faktura.

Send fullstendig leveringsadresse, fakturaadresse/email, Organisasjonsnummer, kontaktpersons navn, tfn.nr. og e-postadresse, samt produkt og antall.

Ordren vil håndteres helt manuellt hos oss, og faktura vil bli sendt som pdf etterfølgende fra oss (BPL Diagnostics AS). Fakturagebyr på 48,- + moms tilkommer + evt. fraktgebyr.

Levering

Levering skjer med Bring/Posten. Ved høyere ordrebeløp (typisk fra ca. 600,-) eller store pakker, sendes ordren med Posten Norge, og skal hentes av mottaker på ‘post i butikk’. Leveringstiden er typisk 2-5 hverdager ettter avsendt*.

Viktig! Et gebyr på 40,- blir oppkrevet for pakke som blir sendt i retur til oss grunnet feil/mangler i leveringsadressen og/eller som ikke er hentet i tide. Også hvis pakken skal gjensendes etter tilrettet adresse, vil det tilkomme et gebyr på 40,-.

Vi gjør også oppmerksom på, at ikke alle steder i Norge har postutdeling hver dag i uken, og at dette evt. kan medføre forsinkelser i leveringstiden.

Vi leverer kun til adresser i Norge. Se mer om leveringstid her.

* Leveringstiden avhenger av hvor du bor i landet og kan i sjeldne tilfeller ta opptil 7 hverdager etter avsendt. Merparten av forsendelser blir dog leveret innen 2-5 hverdager etter avsendt.

 

Ordrebekreftelse

Ved bestilling vil du motta en ordrebekreftelse automatisk pr. e-mail. Kontakt oss hvis du ikke mottar denne, men sjekk først så at den ikke havnet i din spam/junkmail.

Personopplysninger

Vi har bruk for personopplysninger for å kunne sende varen til deg. Disse opplysninger videregis aldri til en tredjepart.

Besøk på Babyplan.no registreres som anonyme. Det brukes cookies og script på siden, men disse måler ingen personlige opplysninger – kun data i forbindelse med adferd.

Retur og angrerett

Du har 21 dagers full returrett, som starter den dagen du har mottatt varene. Du kan kun benytte deg av angreretten, hvis varene leveres tilbake i samme stand og mengde. Ved kjøp av coronatest er det bare mulig å returnere hele bestillingen. Husk å vedlegge en beskjed i returen med navn, ordrenummer og returårsak.

Legg ved en beskjed med ordrenummer og navnet ditt ved retur. Har du betalt med forskuddsinnbetaling via bankoverførsel ber vi deg vedlegge kontonummer, så vi kan overføre pengene tilbake til deg. Har du betalt med bankkort eller Vipps! får du pengene tilbake automatisk.

Ved retur skal følgende adresse benyttes:

Returservice BPL Diagnostics AS
Andersrudveien 1
1914 Ytre Enebakk
Norge

Ta gjerne kontakt med oss i forveien, hvis du har spørsmål vedrørende retur og angrerett.

Reklamasjon

Du har 2 års reklamasjonsrett på alle produkter i følge den norske kjøpsloven. Før du benytter deg av reklamasjonsretten skal du kontakte oss. På den måte kan vi vurdere om det er nok at du sender et bilde av den produktet og mangelen, eller om varen skal sendes i retur.

Tvister

Ved eventuelle tvister vil partene forsøke å løse dem i minnelighet, og ellers etter norsk rett og domstol.

Øvrig informasjon

Informasjon du finner på denne hjemmesiden skal aldri likestilles eller erstattes med profesjonell behandling/rådgivning fra kompetent helsepersonell. Det tas også forbehold om feilaktige priser eller utsolgte produkter.

Firmainformasjon

Handel på denne hjemmeside foregår mellom deg som kunde og:

BPL Diagnostics AS,
Andersrudveien 1
1914 Ytre Enebakk
Norge

Org.nr. 898 686 272 MVA

Tlf: 21 07 50 40 (mandag til fredag fra 9.00 – 15.00)