Babyplan hjerte logo

Om Babyplan

Når store drømmer skal gå i oppfyllelse er det ofte de små tingene som utgjør forskjellen.
La Babyplan hjelpe deg med å øke dine muligheter for å bli gravid.

Det er stort å blive gravid. Store forventninger, store endringer, stor mage. For noen går det fort å bli gravid, mens for andre skal det litt planlegging til. Begge deler er helt normalt.

Babyplan kom til verden for å hjelpe deg med å få dine graviditetsdrømmer til å gå i oppfyllelse. Vi vil være med deg på hele reisen, helt fra du begynner å tenke på å planlegge en graviditet til du faktisk er blitt gravid.

Tester er en del av hverdagen for deg som har lyst å bli gravid: Graviditetstester, eggløsningstester og sædkvalitetstester. Testene kan bringe både gode og ikke fullt så gode nyheter, og kan alle hjelpe deg øke sjansen for å bli gravid. Våre tester er ikke de aller billigste på markedet, men til gjengjeld får du nøyaktige og effektive tester, personlig kundeservice og massevis med råd og veiledning med på kjøpet – og vi vet fra våre kunder at dette er uvurderlig.

Når du forsøker å bli gravid er det helt normalt å ha spørsmål. Det er nytt og ukjent territorium, og du fortjener profesjonell støtte. Vi har derfor inngått en samarbeid med fertilitetsklinikken VivaNeo i København som kan gi deg rådgivning om fertilitet og svare på alle dine spørsmål slik at du kan føle deg trygg.

Babyplan® eies av BPL Diagnostics AS.

Babyplan.no
BPL Diagnostics AS,
Tvetenveien 170
0671 Oslo
Norge

Org.nr. 898 686 272

E-mail: info @babyplan.no

5 stjerner på Trustpilot