Kosttilskudd til kvinnen

Hvis du er gravid, eller planlegger å bli det i nærmeste fremtid, er det viktig å inkorporere kosttilskudd  i dine daglige rutiner Både før og under graviditeten er det nemlig essensielt at du får de rette vitaminene. Spesielt folsyre, som i gamle dager gikk under betegnelsen folinsyre, er et vitamin som fra naturens side finnes i flere matvarer. Helsedirektoratet anbefaler allikevel at gravide kvinner eller kvinner som forsøker å bli gravide tar folsyre som et daglig kosttilskudd for å sikre at du får i deg tilstrekkelig med folsyre i forbindelse med en graviditet.

Folsyre skaper de beste forusetningene

Folsyre er med på å styrke og utruste kroppen til en graviditet, så går du med et stort ønske om å bli gravid, kan folsyre være med på å skape de beste forutsetningne for deg selv, din kropp og ditt ennå ufødte barn.

I tillegg til å spise spesielt grønnsaker, frukt og lever, som inneholder større mengder folsyre, anbefaler Helsedirektoratet alle kvinder å ta folsyre fra man ønsker å bli gravid, og i hele første trimester av graviditeten. Dette ganske enkelt for å forberede kroppen din best mulig på den fysiske belastningem det er å gå gjennom en graviditet og å bære på et barn i 9 måneder. Med folsyre fra Babyplan får du folsyre som ikke inneholder animalsk gelatin.