Clearblue Tester

Clearblue er et varemerke som er verdenskjent, og som er markedsledende innenfor graviditets- og eggløsningstestning. Hos oss kan du velge mellem flere forskjellige typer av Clearblue graviditetstester og eggløsningstester. Vi fører også Clearblue advanced fertilitetsmonitor, og testpinnene som skal brukes til den, for deg som vil ha full kontroll på sykluser, testdager og fertilitet.

Clearblue har mer enn 30 års erfaring med å hjelpe kvinner med å få klare og nøyaktige svar.

Clearblue Eggløsningstest

Clearblue digital eggløsningstest er en avansert eggløsningstest, sammenlignet med andre tester på markedet. Den digitale testen er laget for å identifisere nøyaktig når du er mest fruktbar.

Clearblue Graviditetstest

Clearblue graviditetstester er mer enn 99% sikker og gir et klart resultat uansett om du bruker en alminnelig eller en digital test.

Clearblue Fertilitetsmonitor

Prøver dere på å bli gravide? Da kan en fertilitetsmonitor være en stor hjelp! Den følger deg og din fertilitet, og forteller deg på hvilke dager du har best sjanse for å bli gravid. Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor kan forutsi opp til 6 dager i hver syklus når det er mulighet for å oppnå en graviditet – og en undersøkelse viste en nesten dobbelt så stor sjanse for å bli gravid ved bruk av nettopp denne fertilitetsmonitoren.