Glidekrem

Prøver du å bli gravid? Med fertilitetsgel kan du øke dine sjanser for å bli gravid naturlig. Med fertilitetsgel får du en fertilitetsglidekrem som forbedrer sædcellenes evne til å svømme og overleve i kvinnens kropp.

Fertilitetsgel hjelper til med en naturlig graviditet

Fertilitetsgel fra Babyplan er spesielt velegnet til par som allerede er i planleggingsfasen når det kommer til å bli gravide. Kanskje har dere akkurat begynt, kanskje har dere forsøkt å bli gravide i litt lengre tid. Fordelen med fertilitetsgel er at den fertilitetsvennlige glidekremen tilfører fukt og smøring som er spesielt viktig for å gi følelsen av letthet, og som forbedrer komforten ved intim, seksuell aktivitet.

I Conceive Plus fertilitetsgel er tilsatt kalsium og magnesium, som i seg selv er med på å gi bedre forutsetninger for sædcellene. Kombinasjonen av kalsium og magnesium gjør at mannens sædceller har større mulighet for å overleve i kvinnens kropp, og dermed befrukte egget. Den fertilitetsvennlige glidekremen anbefales både av leger over hele landet, og av ledende fertilitetsklinikker.